Erik van Rees directeur

Ik wil mij graag voorstellen. Ik ben Erik van Rees, 42 jaar, getrouwd en vander van een dochter van 20. Geboren en getogen in Ridderkerk waar ik na lange tijd in het noorden van Nederland gewoond te hebben weer ben teruggekeerd. Naast werk en studie haal ik veel voldoening uit het luisteren en maken van muziek en reis ik graag door europa.

Mijn loopbaan begoon op kanoor. Na drie jaar besloot ik mij te laten omscholen tot leraar basisonderwijs. Er is niets mooiers dan elke dag weer kennis over te dragen, van betekenis te zijn in het leven van kinderen en jongeren. Het doorgeven van de Bijbelse boodschap maakt het vak extra bijzonder en waardevol.

Na les te hebben gegeven in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs startte ik in 2012 als directeur van een basisschool. Sinds juni 2021 mag ik leiding geven aan de Koningin Wilhelminaschool. Samen met het team willen we elke dag met enthousiasme en passie ons werk doen in afhankelijkheid van Gods zegen. Een goede samenwerking met ouders en ketenpartners is hierbij van groot belang.

Mijn deur staat (bijna) altijd open. Aarzel niet om langs te komen voor een gesprek. Van harte welkom!